Vatrogasna zajednica grada

Sveti Ivan Zelina

Natjecanja

Županijsko vatrogasno natjecanje - Klinča Selo 2017.

U organizaciji Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije dana 09. rujna.2017. godine održano je Županijsko vatrogasno natjecanje djece i mladeži. Domaćin natjecanja bila je Vatrogasna zajednica općine Klinča Sela. Direktan nastup imali su prvaci iz prošlog županijskog natjecanja te prvoplasirane tri ekipe sa općinskih  i gradskih natjecanja, odnosno po jedna ekipa DVD-a direktno udruženih u VZZŽ. Na natjecanju je sudjelovala ukupno 101 ekipa od toga u kategoriji:  djeca muška – 49 ekipa, djeca ženska – 22 ekipe, mladež muška – 22 ekipa i mladež ženska – 8 ekipa. Tri prvoplasirana u kategoriji mladež muški i mladež žene osigurali su nastup na Državnom natjecanju 2018. godine.

Na kraju natjecanja održalo se službeno zatvaranje na kojemu su sudjelovali natjecatelji, voditelji ekipa, članovi voditeljstva natjecanja, suci i tehničko osoblje. Uz pozdravne riječi zamjenika župana g. Hrvoja Frankića, načelnika Općine Klinča Sela g. Miljenka Vučkovića,  kontrolora natjecanja g. Nedjeljka Vukalovića,  te Stjepana Ptičeka  predsjednika Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije proglašeni su željno iščekivani rezultati.

Ispred VZG-a Sv.I. Zelina na spomenutom natjecanju sudjelovalo je 8 ekipa, i to u kategoriji djeca muška DVD Blaškovec, Donje Orešje i Paukovec, u kategoriji djeca ženska DVD Blaževdol i Paukovec, te u kategoriji mladež muška DVD Blaževdol, Donje Orešje i Obrež. Što se tiće rezultata oni su bili sljedeći: u kategoriji mladež muška od ukupno 22. ekipe DVD Blaževdol zauzeo je 18.mjesto, DVD Obrež 15.mjesto a DVD Donje Orešje 11.mjesto, u kategoriji djeca ženska od ukupno 22. ekipe DVD Blaževdol osvojio je 15.mjesto a DVD Paukovec 14.mjesto. U najbrojnijoj kategoriji djeca muška, od ukupno 49.ekipa DVD Paukovec osvojio je 40.mjesto, DVD Donje Orešje 15. mjesto dok je DVD Blaškovec zauzeo odlično 2.mjesto.

Što se tiće rezultata moramo reći da smo zadovoljni i da je samo malo više sportske sreće i koncentracije nedostajalo da ovi rezultati budu još bolji. Ovim putem svim natjecateljima i voditeljima ekipa iz naše zajednice čestitamo na ovim lijepim rezultatima. 

Vatrogasna zajednica grada Sveti Ivan Zelina © 2014