Vatrogasna zajednica grada

Sveti Ivan Zelina

Natjecanja

SMOTRA VZG-a, LAKTEC 2017.

                            SMOTRA VATROGASACA I TAKTIČKA VJEŽBA

 

SAZIVAM REDOVNU GODIŠNJU SMOTRU Vatrogasaca VATROGASNE ZAJEDNICE GRADA dana 03.09.2017.   ( Nedjelja ) u Laktecu s početkom u 14,00 sati.

Sva DVD-a Vatrogasne zajednice Grada Sv. Ivan Zelina, dužna su se odazvati na Smotru sa najmanje 5 članova, (osim DVD-a Zelina, Blaževdol, Komin i Paukovec koja se moraju odazvati sa 10 članova)         

Svako DVD-o dužno je s 5 članova učestvovati u izvršavanju taktičkih zadataka s kojima će ekipa biti upoznata na samom početku obavljanja istih. Za obavljanje taktičkih vježbi, petorica članova Vatrogasne postrojbe DVD-a moraju biti opremljena u interventnu opremu (radno odijelo ili kombinezon ili zaštitnu uniformu) te opasač, kaciga, čizme ili radne cipele, u slučaju da DVD-o nema potrebnu interventnu opremu, ona će im biti osigurana od strane domaćina.         

Za sva DVD-a ovo je jedna od obveza prema VZG-a, te se DVD-a iste moraju pridržavati. Prema kriterijima bodovanja aktivnosti DVD-a svako DVD-o koje izvrši zadanu vježbu dobiva pozitivne bodove (50), a neodaziv donosi negativne bodove (-20).

Opcija promatrači se ukida, te svaka postrojba DVD-a koja ne izvrši taktički zadatak smatrati će se kao da nije prisustvovala vježbi.  

 

 

              Uz poštovanje!

 

                                                                       Zapovjednik VZG-a Sv.I.Zelina

                                                                                  Ivica Mačković

Vatrogasna zajednica grada Sveti Ivan Zelina © 2014