Vatrogasna zajednica grada

Sveti Ivan Zelina

SMOTRA 2013.

Ur. broj 77/13

Sv. Ivan Zelina, 17.08.2013.

 

 

 

SMOTRA VATROGASACA I TAKTIČKA VJEŽBA

 

 

SAZIVAM REDOVNU GODIŠNJU SMOTRU Vatrogasca VATROGASNE ZAJEDNICE GRADA dana 01.09.2013. (Nedjelja) u Laktecu s početkom u 14,00 sati.

Sva DVD-a Vatrogasne zajednice Grada Sv. Ivana Zeline (osim Središjih postrojbi s 9 članova) dužna su se odazvati na Smotru u broju Interventne postrojbe „C“ kategorije s najmanje od 5 članova i osobnom opremom potrebnom za izvođenje vježbe (taktičkih zadataka).

 

Svako DVD-o dužno je s 5 članova učestvovati u izvršavanju taktičkih zadataka s kojima će ekipa biti upoznata na samom početku obavljanja istih. Za obavljanje taktičkih vježbi, petorica članova Vatrogasne postrojbe DVD-a moraju biti opremljena u interventnu opremu (radno odijelo ili kombinezon ili zaštitnu uniformu) te opasač, šljem, čizme ili radne cipele.

 

Za sva DVD-a ovo je jedna od obveza prema VZG-a, te se DVD-a iste moraju pridržavati,a za sve učesnike (aktivne) Zajednica je pripremila vrijedne nagrade u vatrogasnoj opremi.Neodaziv svakog pojedinog DVD-a rezultirati će uskraćivanjem bilo kakove pomoći od strane Zajednice ili Grada u slijedećem razdoblju.

 

 

 

 

 

Zapovjednik VZG-a Sv.I.Zelina

Ivica Mačković

Vatrogasna zajednica grada Sveti Ivan Zelina © 2014