Vatrogasna zajednica grada

Sveti Ivan Zelina

SMOTRA VATROGASACA VZG-a Sv. Ivan Zelina

Ur. broj 63/12

Sv. Ivan Zelina, 28.08.2012.

 

 

SMOTRA VATROGASACA I VJEŽBA

 

 

SAZIVAM REDOVNU SMOTRU Vatrogasca dana 16.09.2012. (NEDJELJA) na prostoru uz Vatrogasni dom u Sv.Heleni s početkom u 15,00 sati.

 

Sva DVD-a Vatrogasne zajednice Grada Sv. Ivana Zeline dužna su se odazvati na Skup u broju Interventne postrojbe s najmanje od 9 članova i opremom potrebnom za izvođenje vježbe (taktičkih zadataka).

 

Svako DVD-o dužno je s 5 članova učestvovati u izvršavanju taktičkih zadataka s kojima će ekipa biti upoznata na samom početku obavljanja istih. Za obavljanje taktičkih vježbi, petorica članova Vatrogasne postrojbe DVD-a moraju biti opremljena u interventnu opremu (radno odijelo ili kombinezon ili zaštitnu uniformu) te opasač, šljem, čizme ili radne cipele.

 

Za sva DVD-a ovo je jedna od obveza prema VZG-a, te se DVD-a iste moraju pridržavati,a za sve učesnike (aktivne) Zajednica je pripremila vrijedne nagrade u vatrogasnoj opremi.

 

Domaćin DVD-o Sv.Helena istog dana slavi 80.obljetnicu svog osnutka i rada,te se ovom Smotrom pridružujemo obilježavanju ovog vrijednog jubileja.

Istom prigodom središnje Vatrogasne postrojbe VZG-a Sv.Ivan Zelina izvesti će pokaznu vježbu gašenja požara i spašavanja u nesrećenih uz Vatrogasnu tehniku i opremu kojom ista raspolažu.

 

 

Zapovjednik VZG-a Sv.I.Zelina

Ivica Mačković

Vatrogasna zajednica grada Sveti Ivan Zelina © 2014