Vatrogasna zajednica grada

Sveti Ivan Zelina

Županijsko vatrogasno natjecanje - Pušća 2018.

Županijsko vatrogasno natjecanje djece - Pušća 2018

U organizaciji Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije dana 09. rujna 2018. godine održano je Županijsko vatrogasno natjecanje djece. Domaćin natjecanja bilo je Dobrovoljno vatrogasno društvo Marija Magdalena. Na natjecanju je sudjelovalo ukupno 66 ekipa, od toga u kategoriji: djeca muška –44 ekipe, djeca ženska – 22 ekipe.
Na kraju natjecanja održalo se službeno zatvaranje na kojemu su sudjelovali natjecatelji, voditelji ekipa, članovi voditeljstva natjecanja, suci i tehničko osoblje. Uz pozdravne riječi načelnice Općine Pušća gđe Anđelke Cirkveni te Stjepana Ptičeka, Predsjednika Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije proglašeni su željno iščekivani rezultati.

Ispred VZG-a Sv.I. Zelina na spomenutom natjecanju sudjelovalo je 6 ekipa, i to u kategoriji djeca muška DVD Komin, Donje Orešje i Paukovec, u kategoriji djeca ženska DVD Blaževdol, Paukovec i Gornje Psarjevo. Što se tiće rezultata oni su bili sljedeći: u kategoriji djeca ženska od ukupno 22. ekipe DVD Gornje Psarjevo osvojilo je 22.mjesto, DVD Paukovec 15.mjesto, a DVD Blaževdol 8.mjesto. U kategoriji djeca muška, od ukupno 44.ekipa DVD Donje Orešje osvojio je 33.mjesto, DVD Paukovec 28. mjesto dok je DVD Komin zauzeo 12.mjesto.
Ovim putem svim natjecateljima i voditeljima ekipa iz naše zajednice čestitamo na rezultatima.

 

 

 

Vatrogasna zajednica grada Sveti Ivan Zelina © 2014